• Plant gate

Bath Concept Cosmetics (Dong Guan) Co., Ltd. nyaéta perusahaan kageulisan sareng kosmétik komprehensif anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Taun 2006, Bath Concept ngadegkeun pabrik kahijina di Wanjiang, Dongguan, ngaliput beberesih kulit, perawatan kulit, sampo, perawatan rambut sareng widang Kosmétik, kalayan 15 taun prosés OEM / ODM sareng pangalaman ékspor, produk ékspor ka Amérika Serikat, Kanada, Afrika Kidul, Éropa, Jepang, Thailand jeung pasar lianna.Dina 2018, pausahaan ngadegkeun pabrik kadua Mandi Konsep Pharmaceutical Téhnologi (DongGuan) Co., Ltd., jeung produk utama ngawengku alat médis, produk disinfection, wipes, kaperluan sapopoé, produk sawawa, sabun jeung produk lianna.

produk unggulan urang

Produksi karajinan tina téhnologi luhur, sangkan internasional nyebar nepi ka paling elmu, paling aman, paling valid, panghandapna excitive "s produk.

KLIEN KAMI

Walmart, Walgreens, Target, CVS, Disney, Fashion Angel, Kaadilan, leuwih ti magic, senang basajan.

  • ico-logo8
  • ico-logo1
  • ico-logo2
  • ico-logo3
  • ico-logo4
  • ico-logo5
  • ico-logo6
  • ico-logo7
  • ico-logo1
  • ico-logo

SERTIPIKAT

Lulus SMETA audit, UL audit, ISO13485:2016, ISO22716:2007 & GMPC cosmetics sertifikasi sistem prakték alus.

  • Walmart Onsite Report Verified_00
  • ISO13485
  • ISO13485-1
  • ISO22716Certificate of Chinese
  • ISO22716English certificate
  • sgs
  • SMETA
  • ul
  • USA FDA PART211
  • ISO 22716
  • GMPC